Slechts 4 procent jongeren zonder werk of studie
Nederlandse jongeren draaien het meest mee in de maatschappij binnen Europa. Slechts 4 procent van de mensen tussen de 15 en 25 jaar zat in 2017 zonder werk of opleiding. Dit blijkt uit onderzoek van het Centraal bureau voor de Statistiek (CBS). Lees Meer »
'Blijf communiceren tijdens je burn-out'
Ondanks dat je alleen maar rust wilt op het moment dat je met een burn-out thuis komt te zitten, moet er helaas best nog wat geregeld worden. Loes Dreschler, jurist bij CGMV, legt beknopt uit wat je rechten en plichten zijn als je langdurig met een burn-out kampt en wie je daarbij kunnen helpen. Lees Meer »
Kolonel Tvedt nieuwe leider Leger des Heils
Kolonel Hannelise Tvedt wordt per 1 augustus 2018 aangesteld als territoriaal commandant van het Leger des Heils in Nederland, Tsjechië en Slowakije. Zij volgt hiermee commissioner Hans van Vliet op.
Lees Meer »
Wednesday 4 April 2018
Waarmee kunnen we u helpen?
Waarmee kunnen we u helpen? > Plaats vacature > CV plaatsen > Loopbaancoach > Werving & Selectie Lees Meer »
Wednesday 4 April 2018
Step Ahead
Wat is ‘Step Ahead’ van Jobfish HRM? Jobfish helpt veel werkgevers bij het vinden van goede kandidaten. Én andersom, want ook steeds meer kandidaten kloppen bij ons aan. Bijvoorbeeld met deze vraag: ‘Hoewel ik nu een fijne baan heb, ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Willen jullie voor mij op zoek gaan naar een functie en organisatie waar ik mijn talenten nog beter en betekenisvoller kan inzetten?’  Lees Meer »
Symposium 'Maak werk van je geloof'!
Maak werk van je geloof! Dat is de titel van het Ichtus Landelijk Symposium, dat het netwerk van studentenverenigingen organiseert. Vanaf zaterdagochtend 17 maart is ieder die hierin geïnteresseerd is de hele dag welkom op het Guido de Brès in Amersfoort. Lees Meer »
Werkbedrijf De Hoop houdt open jubileumdag
Werkvisie De Hoop Locatie Ambachtse Bedrijven bestaat 25 jaar en heeft op vrijdag 16 maart 2018 een Open Dag. Deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt laten graag hun werk en mogelijkheden zien en vertellen erover. Lees Meer »
Thursday 8 March 2018
Werkloosheid daalt naar niveau 2001
Dit jaar zal het aantal mensen dat werkloos is dalen tot het niveau van 2001. Intussen neemt de krapte op de arbeidsmarkt toe. Het tekort aan arbeidskrachten wordt naar verluidt met de dag nijpender. Lees Meer »
Regels rond weer, wintersport en werk
Het is voorjaarsvakantie en tientallen Nederlanders zijn vertrokken naar de wintersport. Maar er keren altijd honderden mensen vervroegd terug met een blessure waardoor zij niet kunnen werken. Wat schrijven de wet en de cao's hierover voor? Lees Meer »
Friday 23 February 2018
Nieuwe kansen voor 55-plusser
Steeds meer bedrijven zullen oudere werklozen nodig hebben om hun vacatures in te vullen. Vorige week maakte het CBS bekend dat Nederland voor het eerst sinds tien jaar een “relatief gespannen arbeidsmarkt” heeft. Lees Meer »