OutplacementBij outplacement begeleiden we je van werk naar werk. Want het vinden van een nieuwe baan is haast een baan op zich! Wat houdt outplacement nu precies in?

Outplacement: Hoe vind ik een nieuwe, passende baan? 

Je huidige werkgever en jij hebben besloten dat je gaat stoppen met je huidige baan. Dat kan tal van redenen hebben. Misschien ben jij zelf toe aan iets nieuws en heb jij zelf het initiatief genomen voor deze stap. Het kan ook zijn dat het vooral de werkgever is die deze keuze maakt. Wat de aanleiding ook is, vaak is deze situatie best ingewikkeld. Er zijn allerlei vragen die zich aan je opdringen. En daarbovenuit misschien nog wel die ene grote vraag: hoe vind ik een nieuwe, passende baan? 

Wat motiveert jou werkelijk?

Over die hoofdvraag - maar ook over de andere vragen die in deze situatie bij jou spelen - wil Franka Huveneers van Jobfish HRM graag samen met jou nadenken. Franka biedt jou ruimte en wil vooral goed naar jou te luisteren en je de juiste vragen te stellen. Zodat er weer duidelijkheid komt. Het is haar specialiteit om jou te laten ontdekken wat je werkelijk motiveert in je leven, en hoe je daar met je werk bij aan kunt sluiten. Als dit helder is geworden, gaat Franka samen met jou heel concreet aan de slag om die nieuwe werkplek ook echt te vinden.

Geloofsvragen

Ben jij in een dergelijke situatie en wil je hier eens over doorpraten? Bel dan direct even met Franka. Ze staat graag voor je klaar. Franka is een ervaren outplacementbegeleider en ze is van harte christen. Verschillende geloofsvragen die vaak een rol spelen als je op zoek bent of moet naar nieuw werk geeft ze graag een plek in haar gesprekken.

Als je de organisatie moet verlaten na een dienstverband van minimaal twee jaar heb je wettelijk recht op een transitievergoeding. Deze vergoeding kun je gebruiken voor een opleiding, advies en voor een outplacementtraject.

Jobfish HRM

Franka Huveneers, outplacement-begeleiding
(06) 4576 4889
franka@jobfish.nl