Wednesday 25 January 2017
'Laagopgeleiden moeten op LinkedIn'
Laagopgeleide jongeren maken geen gebruik van de mogelijkheden die social media bieden voor bijvoorbeeld sociale participatie en het vinden van werk. Daardoor groeit de kloof op het gebied van sociale en loopbaanontwikkeling tussen lager en hoger opgeleiden. Dit stelt Paulo Moekotte in zijn proefschrift aan de Open Universiteit. Lees Meer »
Tuesday 11 October 2016
Nieuw blad voor 1200 christenagrariërs
CGMV agrariërs en Contact Christen Agrariërs (CCA) – samen goed voor 1200 christenagrariërs – willen hun missie en visie bundelen. Ze werken al jaren intensief samen. Vanaf dezen maand brengen ze ook een gezamenlijk blad uit. Dat heeft de naam 'Verbinding' gekregen en zal vier keer per jaar verschijnen. Het eerste nummer valt 15 oktober op de mat van de leden.  Lees Meer »
Monday 13 June 2016
Microsoft koopt LinkedIn
Microsoft neemt het sociale netwerk LinkedIn over. Het bedrijf betaalt 26,2 miljard dollar (23,2 miljard euro) in contanten.
Dat is maandag bekendgemaakt. Microsoft betaalt 196 dollar per aandeel, terwijl een aandeel LinkedIn vrijdagmiddag 131 dollar waard was op de beurs in New York. Lees Meer »
ProDeo: Christelijke organisaties werken aan vrijwilligerswebsite ProDeo
Een aantal christelijke organisaties slaat de handen ineen en wil samen een webplatform opzetten rondom vrijwilligerswerk bij christelijke organisaties. ProDeo gaat het heten. De projectleiding is in handen van de makers van de christelijke vacaturebank Jobfish. Samen met vier partners (De Hoop, Stichting Ontmoeting, Woord & Daad en Leger des Heils) worden nu voorbereidende stappen gezet. Lees Meer »
Cvandaag, een soort Nu.nl, maar dan met christelijk nieuws
De makers van Jobfish presenteren deze week de nieuwe dagelijkse christelijke nieuwssite Cvandaag. Een soort Nu.nl, maar dan met christelijk nieuws. Dat is ongeveer wat het nieuwe Cvandaag wil zijn. Vanaf woensdag 1 oktober is de beta-versie van de site live.  Lees Meer »
Evert ten Ham start opvanghuis en stopt met tv-programma bij Family7
Vandaag werd in Café Tinto bekend gemaakt dat Evert ten Ham stopt met het presenteren van het programma. De presentator start in juli met een gezinshuis. Samen met zijn vrouw vangt hij daar kinderen op die extra zorg en aandacht nodig hebben. Lees Meer »