Thursday 24 August 2017
Waarmee kunnen we u helpen?
Waarmee kunnen we u helpen? > Plaats vacature > CV plaatsen > Loopbaancoach > Werving & Selectie Lees Meer »
Al een poos zonder werk? Jobfish helpt u verder!
U heeft te horen gekregen dat uw huidge baan gaat stoppen. Of misschien zit u al een poos zonder werk. Best een pittige situatie, vindt u niet? Onze ervaren loopbaancoach en outplacement-begeleider Franka Huveneers wil u graag helpen. Lees Meer »
Wednesday 1 February 2017
U heeft dringend een of meerdere nieuwe medewerker(s) nodig. U merkt dat het plaatsen van een vacature niet voldoende is om de goede kandidaat aan tafel te krijgen. Het uitblijven van resultaat zorgt ervoor dat u als Directeur of HR-manager veel tijd en geld in de werving moet blijven steken, en dat er gaten in de uitvoering van uw organisatie vallen die de werkdruk binnen het bedrijf opvoeren.

In een dergelijke situatie staan onze recruiters graag voor u klaar. We beschikken over een zeer groot netwerk van christen-professionals in vrijwel elke regio en sectorOnze Werving & Selectie oplossing is snel, effectief en betaalbaar.

WIlt u hier meer over weten of vrijblijvend even sparren over uw situatie? Bel Wijnand Voogdt / (06) 8143 0157 Lees Meer »
Tuesday 10 January 2017
Outplacement, van werk naar werk
Bij outplacement begeleidt onze collega Franka Huveneers je van werk naar werk. Want het vinden van een nieuwe baan is haast een baan op zich! Franka is een ervaren outplacementbegeleider en ze is van harte christen. Verschillende geloofsvragen die vaak een rol spelen als je op zoek bent of moet naar nieuw werk geeft ze graag een plek in haar gesprekken. Lees Meer »
Thursday 11 February 2016
Bestel de Jobfish Brochure 2016
De Jobfish-brochure 2016 ligt voor u klaar! U kunt 'm hier downloaden als pdf. Maar we kunnen u ook een papieren exemplaar toesturen. Lees Meer »
Proefballon? Nieuw plan moet positie zzp'ers versterken
Een nieuwe ziekteverzekering voor alle werkenden, zzp of in vaste dienst. Dat wil het CDA. Het plan moet onzekerheid op de arbeidsmarkt wegnemen en de positie van zzp’ers versterken. Lees Meer »
Categorieën Coverstory
Tags cda
Tuesday 10 November 2015
Arie Slob (CU) verlaat de politiek
Arie Slob, partijleider van de ChristenUnie (CU), vertrekt uit de politiek. Dit maakte hij in een interview met het Nederlands Dagblad (ND) bekend.
Onze zustersite Cvandaag schreef daar vandaag dit bericht over: Lees Meer »
Wednesday 16 September 2015
COLUMN | You Only Live Once?
Als Nederlandse jongere groei je op in een samenleving waar de mogelijkheden eindeloos zijn. De wereld ligt aan je voeten en de #YOLO’s vliegen je om de oren. Hoe ga jij om met die vrijheid? Word je gelukkig en enthousiast bij het besef dat je zoveel kan kiezen? Of heb ook jij last van de Fear Of Missing Out? #FOMO Lees Meer »
Voorinschrijvers Candle krijgen leuke korting
Dit voorjaar lanceerde internetbureau Spring het idee om een christelijke online kiosk - Candle genaamd - te lanceren. Een enquete op deze nieuwssite leerde dat veel christelijke lezers Candle een aantrekkelijk concept vinden. In de afgelopen maanden is hard doorgewerkt aan het idee, en de komende maanden probeert Candle zoveel mogelijk voorinschrijvers te vinden. Lees Meer »
Monday 22 June 2015
30'ers in de kerk - recensie
Het is een vraag waar veel kerken in Nederland de hersenen over kraken: hoe betrek je dertigers bij de gemeente? Emeritus predikant Margje Kuijper uit Houten probeert in het boekje 'Aandacht voor 30-ers' een antwoord aan te reiken aan voorgangers, kerkenraadsleden en andere betrokkenen. Lees Meer »