CGMV viert, met TimZingt en Carola Schouten

Wednesday 5 July 2017
CGMV viert, met TimZingt en Carola Schouten Dit jaar bestaat CGMV 65 jaar. Als je die 65 jaar wilt overzien dan merk je dat er veel gebeurd is. Nederland is in die periode op allerlei vlakken veranderd. De arbeidsmarkt ziet er nu heel anders uit dan 65 jaar geleden. Ook binnen CGMV is er in die jaren veel veranderd. 

In de afgelopen 65 jaar heeft CGMV veel zien veranderen. De opkomst en teloorgang van zuilen, tijden van opbouw van de verzorgingsstaat, tijden van reorganisatie en het zoeken naar nieuw evenwicht. Binnen CGMV zelf is ook veel gebeurd. Visies zijn gevormd, invloed is uitgeoefend. Maar dankbaarheid overheerst. Dankbaarheid omdat wij velen mochten helpen bij hun vragen en problemen, maar ook dankbaarheid voor de organisatie die CGMV nu mag zijn.


Het CGMV viert feest op vrijdag 29 september. Zij willen naar eigen zeggen niet alleen hun bereikte leeftijd vieren, maar vooral dat zij bij deze mijlpaal:
- Staande op de schouders van hun voorouders van betekenis mogen zijn in het leven van mensen;
- Hun kracht mogen vinden in het geloof in Jezus Christus als Zoon van God;
- Vol energie een nieuwe ‘levensfase’ ingaan. Van een klassieke ledenvereniging naar een meer hybride model;
- Mogen geloven dat eenieder van God de tijd, het talent en de mogelijkheden heeft gekregen om zijn of haar leven en dat van diens omgeving tot bloei te brengen.


Programma
‘Jouw stap vooruit; neem je plek in!’, zo luidt het tweeledige thema van de middag. Spreker Jaap Jongejan, directeur SBI spreekt bij 'Jouw stap vooruit' over de (lastig voorspelbare) ontwikkelingen van de arbeidsmarkt en hoe daarop te anticiperen. Bij het tweede deel, 'Neem je plek in!', spreekt ChristenUniepolitica Carola Schouten over het inzetten van door God ontvangen talenten en mogelijkheden; zoutend zout zijn en anderen en jezelf laten opbloeien. Dagvoorzitter is cabaretier Timzingt.

Tijd en locatie:
Vrijdag 29 september 2017, 12.30-17.00 uur, Leerhotel Het Klooster. Inschrijven is mogelijk tot 15 september 2017.

Bron en meer info: CGMV.nl
 
Categorieën Algemeen
Tags cgmv

Reacties