Seminar over werk en christen-zijn

Wednesday 31 May 2017
Seminar over werk en christen-zijn Bedrijfsgebed.nl heeft een tip voor mensen die met Pinksteren naar Opwekking gaan: de seminar 'Leven met LEV op je werk'. Het is de eerste seminar over het thema ‘christen-zijn op je werk’ op de Opwekkingsconferentie ooit, volgens de organisatie. De seminar is op zondagmiddag 4 juni (na de massale Sing-In) 16.15 tot 17.30 uur. 

"Een mens is in zijn leven gemiddeld 80.000 uur met werk bezig, betaald of onbetaald. Werk koppelen we meestal niet automatisch aan de Bijbel. Toch heeft alles wat we doen een geestelijke dimensie. Dus ook ons werk." Hoe kun je Jezus volgen in je werk? Of juist als je zonder werk zit? Bedrijfsgebed.nl wijst op de vele adviezen die hierover in de Bijbel blijken te staan. Hier blijkt dat God juist ook in ons werk is geïnteresseerd.

Carrière
Zou Hij liever zien dat je meer actief bent in de kerk, dan voor je carrière te gaan? In deze seminar van stichting Encour ontdek je hoe ‘gewoon werk’ past in Gods Koninkrijk. De bijeenkomst wordt verzorgd door Leo Kuiper en Ruilof van Putten. Een deel van de materialen is ook mee te nemen o.a. vanuit de 24-uurs gebedstent en de stands 24-7 gebed (B19) en Stationsevangelisatie (B08).

Bron: Facebook

Reacties