CGMV helpt zelfstandigen AVG-proof te worden

Tuesday 1 May 2018
CGMV helpt zelfstandigen AVG-proof te worden Nog maar een kleine maand en dan treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. In heel de Europese Unie krijgen bedrijven, instellingen, maar ook zelfstandigen hier vanaf 25 mei 2018 mee te maken. Erg belangrijk dus om te weten wat er op je afkomt en hoe je hier klaar voor bent.

Vakorganisatie CGMV wil zelfstandigen graag van dienst zijn om de privacyzaken tijdig op orde te krijgen. Heb je vragen over het veiligstellen van je gegevens, of de te nemen maatregelen, dan kun je deze direct stellen op info@cgmv.nl

PZO-leden
Voor leden van het Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) zijn er extra hulpmiddelen en voordelen. PZO is een samenwerking aangegaan met Privacy Zeker, dat een praktische tool heeft ontwikkeld om stapsgewijs aan alle regels te voldoen. De tool is er voor alle ondernemers, maar Privacy Zeker geeft een aantrekkelijke korting aan PZO-leden. Daarnaast werkt PZO samen met verzekeringsadviseur Meeus. Zij bieden onafhankelijk advies op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Ervaringen AOV gevraagd
PZO is verder bezig met een mediacampagne over Arbeidsongeschiktheidsverzekering onder ZZP'ers. Het platform en CGMV zijn op zoek naar leden èn niet-leden die willen meewerken aan een interview, met de vraag of zij AOV-verzekerd zijn en waarom wel of niet. Wil je hieraan meewerken, neem dan snel contact op met Iris Schuitemaker van PZO.

Bron: CGMV / PZO

Reacties