Step Ahead

Wednesday 4 April 2018
Step Ahead

Jobfish HRM 'Step Ahead'

Wat is ‘Step Ahead’ van Jobfish HRM?
Jobfish helpt veel werkgevers bij het vinden van goede kandidaten. Én andersom, want ook steeds meer kandidaten kloppen bij ons aan. Bijvoorbeeld met deze vraag:

‘Hoewel ik nu een fijne baan heb, ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Willen jullie voor mij op zoek gaan naar een functie en organisatie waar ik mijn talenten nog beter en betekenisvoller kan inzetten?’

Als we een werkgever benaderen met het aanbod van zo’n kandidaat, noemen we dat bij Jobfish: Step Ahead. Speciaal voor proactieve talenten die misschien al bij u aanschuiven voordat u de vacature heeft uitgezet...

Onze aanpak ziet er als volgt uit
  • We beginnen met een kandidaat-intake waarin we in kaart brengen wie de kandidaat is en wat hij/zij kan en wil.
  • Op basis van deze intake maken wij de verbinding met passende organisaties en leggen het profiel van de kandidaat (anoniem) aan de werkgever voor.
  • Als een werkgever interesse heeft in de kandidaat brengen we beide partijen met elkaar in contact en volgt een kennismakingsgesprek. Vanaf dat punt is het aan werkgever en kandidaat om (al dan niet) tot concrete samenwerking te komen.

Tarieven
Uitgangspunt voor de tariefstelling is dat we bij een daadwerkelijke match (getekende arbeidsovereenkomst) een bruto maandsalaris als bemiddelingsbijdrage in rekening brengen bij de nieuwe werkgever.

PS: Step Ahead kan ook ingezet worden als (onderdeel van een) Outplacement of Loopbaan-traject (daarbij werken we met een tarief op maat).

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met José Nieuwenhuis:
(06) 1063 5966 / jose@jobfish.nl ​
 
 

Reacties